Skip to content

ERREZETA: Baba eta ilar hummusa

(0 comments)

Etxean garbantzu hummusa izugarri atsegin dugu, eta erremolatxarekin egindakoa ere gustora jan izan dugu, gure otarrean sarritan dator eta. Horregatik, Gastronomía & Cía blogean Jamie Oliversukaldariaren errezeta hau topatu nuenean gustatuko zitzaigula jakin nuen. Tamalez, gure otarrean ez da ilarrik heldu, eta buelta dexente eman behar izan genituen ilar txiki eta samurrak topatzeko, hala izatea ezinbestekoa baita errezeta prestatu ahal izateko; baina seguru nago zuetako askok bikote eder hau jasotzen duzuela. Probatzera animatuko zarete?

Hummus habas y guisantes

Osagaiak: babak eta ilar eskubete pertsona bakoitzeko;  menda edo mendafin hosto gutxi batzuk; oliba olioa; limoia; parmesano gazta; mozarela gazta; errefau edo rabanitoak; kalitate oneko ogia.

Nola egin:

Babak, ilarrak eta menda morteiruan xehatu. Oliba olioa, limoi zukua eta parmesano gazta birrindua erantsi. Probatu, zeozer behar duen ikusteko.

Ogia xerratan moztu eta txigortu. Hummusa igurtzi eta gainera mozarella gazta puska bat jarri. Hummus gehiago erantsi. Rabanito xerrak eta ilar batzuk gainetik jarri eta jateko prest! On egin!

PD. Jamie Oliver sukaldariak baba eta ilar nahastura hau arraia edota pasta laguntzeko erabiltzea proposatzen du.

Errezeta gehiago ikusteko: http://quehagoconmicestadeverduras.wordpress.com/

Currently unrated

Comments

There are currently no comments

New Comment

required

required (not published)

optional

Recent Posts

Archive

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Categories

Tags

Authors

Feeds

RSS / Atom