IKASTAROA TOLOSAN: Zer da elikadura burujabetza? | Basherri Sareko webgunea Skip to content

IKASTAROA TOLOSAN: Zer da elikadura burujabetza?

(0 iruzkin)

AAFF ELIKABURUKontsumo arduratsua, landa ingurunea eta lehen sektoreko  egoerari buruz interesa  duzu???

Norbanakoen edo taldeen kontsumo jarduerak eragina dauka gure gizarte- eta ingurumen-esparruan ezinbestekoa izanik etorkizuna, gazteak , sentsibilizatzea kontsumo eredu ezberdinak posible direla ausnartuko da!

Elikadura burujabetza zer den, zer nolako garrantzia duen elikdurak gure gizartean azaltzea da. Elikadura eskubide den momentutik, herritar guztion borroka da tokiko elikagaien sustatzea, kalitatezko produktuak ekoiztea,  honen inguruko konszientzia areagotzea, hots, lehen sektoreak duen garrantzia gizartean zabaltzea.

Honetaz gain kontsumo-ohituren inguruan hausnarketa kolektiboa sustatzean datza, gazteei  kontsumitzaile arduratsu izateko tresnak eskaintzea. Lehen sektoreak eskaintzen dituen alternatibak azaltzea, lurretik bizi diren gazteen testigantzak ezagutaraztea gertutik.

Egitaraua

Egitaraua sei ataletan banatzen da, 8 saio guztira,  bakoitzak kontsumo arduratsuarekin eta lehen sektorearen ezagutzarekin  harreman zuzena duten gaikako-ardatzak dituztelarik.. Ikastaroaren iraupena 16 ordukoa litzateke, horietatik batzuk bixita praktikoak   izango lirateke. Iraupen orokorra bi- hiru hilabetekoa izango da, asteroko saioak praktikekin eta irteerekin tartekatuz. Saioak astean zehar proposatzen dira,  irteerak aldiz larunbat goizetan izango dira.

Oraindik ez du puntuaziorik jaso

Iruzkinak

Oraingoz ez dauka iruzkinik

Iruzkin berria

derrigorrezkoa

derrigorrezkoa (argitaratu gabea)

optional

derrigorrezkoa

captcha

derrigorrezkoa

Azken postak

Artxibategia

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriak

Etiketak

Egileak

Web-jarioak

RSS / Atom