Skip to content

IKASTAROA: Sagardoaren ekoizpena eta dastaketa

(0 comments)

Sagardo dastaketa
IKASTAROA: Sagardoaren ekoizpena eta dastaketa, Guillermo Castaños enologoarekin.
NOIZ: Urtarrilaren 24ean, 9:00etatik 13:00etara.
NON: Oiartzun. Ugaldetxo auzoko auzo-lokalean (garai bateko Atamitx jatetxean).
PREZIOA: Doan.

Guillermo Castaños enologoak sagardoaren ekoizpen prozesua azalduko digu. Gainera sagardo mota ezberdinak dastatu ahal izango dira. Landuko diren gaien artean honako hauek daude:


  • Kalitatezko sagardoa, zer da?

  • Ekoizpenean zaindu behar diren urratsak.

  • Sagardoan agertu daitezkeen gaixotasunak.

  • Gaixotasunak nola sahiestu eta nola konpondu.


IZEN EMATEA: arraztalo@gmail.com / 634 25 46 70 / Arraztalo Elkartearen webgunean
EPEA: Urtarrilaren 20a arte.

OHARRA: partaide bakoitzak bere sagardoa ekar dezake dastaketa egiteko.

Ikastaroan edonork parte har dezake. Animatu!!!

Currently unrated

Comments

There are currently no comments

New Comment

required

required (not published)

optional

Recent Posts

Archive

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Categories

Tags

Authors

Feeds

RSS / Atom