IKASTAROA: Sagardoaren ekoizpena eta dastaketa | Basherri Sareko webgunea Skip to content

IKASTAROA: Sagardoaren ekoizpena eta dastaketa

(0 iruzkin)

Sagardo dastaketa
IKASTAROA: Sagardoaren ekoizpena eta dastaketa, Guillermo Castaños enologoarekin.
NOIZ: Urtarrilaren 24ean, 9:00etatik 13:00etara.
NON: Oiartzun. Ugaldetxo auzoko auzo-lokalean (garai bateko Atamitx jatetxean).
PREZIOA: Doan.

Guillermo Castaños enologoak sagardoaren ekoizpen prozesua azalduko digu. Gainera sagardo mota ezberdinak dastatu ahal izango dira. Landuko diren gaien artean honako hauek daude:


  • Kalitatezko sagardoa, zer da?

  • Ekoizpenean zaindu behar diren urratsak.

  • Sagardoan agertu daitezkeen gaixotasunak.

  • Gaixotasunak nola sahiestu eta nola konpondu.


IZEN EMATEA: arraztalo@gmail.com / 634 25 46 70 / Arraztalo Elkartearen webgunean
EPEA: Urtarrilaren 20a arte.

OHARRA: partaide bakoitzak bere sagardoa ekar dezake dastaketa egiteko.

Ikastaroan edonork parte har dezake. Animatu!!!

Oraindik ez du puntuaziorik jaso

Iruzkinak

Oraingoz ez dauka iruzkinik

Iruzkin berria

derrigorrezkoa

derrigorrezkoa (argitaratu gabea)

optional

derrigorrezkoa

captcha

derrigorrezkoa

Azken postak

Artxibategia

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriak

Etiketak

Egileak

Web-jarioak

RSS / Atom