Skip to content

ERREZETAK: Lonbarda eta sagarrak

(0 comments)

Aste honetako otarrean lonbarda jaso dugunez, hona 4 pertsonentzako errezeta



  • 1 aza lonbarda

  • 2 reineta sagar

  • Sagar- ozpina

  • Azukre integrala

  • Gatza

  • Landare-margarina


Prestaketa:

Aza ondo garbitu eta juliana lodi samrrean moztu. Sagarra garbitu, azala kendu eta xerra finetan moztu.

Presio-eltzean margarina pixka bat jarri, lonbrada geruza bat, ozpin pittin bat, gatza, sagarra eta azukrea. Geruzak tartekatu eta sagar, margarina eta azukre geruzaz bukatu. Eltzea itxi eta 40 minutuz egosi. Eltze arrunta balitz sagarra eta aza bigundu eta bateratu arte egosi.

Jateko zagok!

Oharra: Sagar-ozpinak azaren kolore morea bizitu egiten du eta ez du aza beltzatzen uzten. Horretarako pittin bat botatzea nahikoa da.

Iturria: aitzbitarte.wordpress.com

Currently unrated

Comments

There are currently no comments

New Comment

required

required (not published)

optional

Recent Posts

Archive

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Categories

Tags

Authors

Feeds

RSS / Atom