ERREZETAK: Intxaur eta kalabaza patea | Basherri Sareko webgunea Skip to content

ERREZETAK: Intxaur eta kalabaza patea

(0 iruzkin)

Osagaiak


  • 100 g intxaur, txikituak

  • 150 g kalabaza

  • 50 g gurina

  • 100 g ogi integrala

  • 50 g parmesano gazta, arraspatuta

  • oreganoa, piper beltza, gatza, ura eta olioa.


Ogia ur pittin batean bustitzen jarri. Kalabaza, zati txikitan zatituta, olio pittin batean salteatu. Gatza eta ur pixka bota eta su bajuan egosten utzi. Ogiari ura ondo kendu eta kalabazari batu. 15 bat minutuz egosten utzi eta sutatik atera. Norberaren gustura oreganoa eta piperra bota, parmesano gazta eta gurina botatzearekin batera energiaz nahasi pasta homogeneoa lortu arte. Intxaur txikituak gehitu eta pare bat orduz hozkailuan sartu. Hoztu ondoren, atera eta ogian zabaltzeko prest da patea

Iturria: aitzbitarte.wordpress.com

Oraindik ez du puntuaziorik jaso

Iruzkinak

Oraingoz ez dauka iruzkinik

Iruzkin berria

derrigorrezkoa

derrigorrezkoa (argitaratu gabea)

optional

derrigorrezkoa

captcha

derrigorrezkoa

Azken postak

Artxibategia

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriak

Etiketak

Egileak

Web-jarioak

RSS / Atom