Skip to content

ERREZETAK: Aza entsalada

(0 comments)

Osagaiak:

- Aza

- Sagarra (pixka bat garratza bada hobe)

- Baratzuria

- Gatza apur bat (kontutan izan 9gr gatz gure gorputzean ur litro bat erretenitzea egiten dutela)

- Modena ozpina

- Oliba olio birjina

Aza juliana finean zatitu eta ondo garbitu. Sagarra zuritu eta laurdenetan zatitu, ondoren laurdenak hartu eta zatitxoak egin. Baratzuria zati txiki-txikitan egin eta aza eta sagarrarekin nahastu. Bol txiki batean olioa bota, ondoren gatza eta azkenik modena ozpina sardexka batekin nahastu krema moduko bat lortu arte. Lortutako saltsa lodia aza, sagarra eta baratzuriarekin nahastu eta listo!

Iturria: Sonia Pérez AITZBITARTE

Currently unrated

Comments

There are currently no comments

New Comment

required

required (not published)

optional

Recent Posts

Archive

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Categories

Tags

Authors

Feeds

RSS / Atom